Company name
Menu Forsiden Programmering Undervisning Konsulentbistand Download Kontakt info


Send e-mail til webmaster@frejadata.dk

Denne side indeholder de filer der frit kan downloades fra vores hjemmeside, samt en beskrivelse af hvad de indeholder.

Der er også en side der indeholder filer, der kun må downloades efter specifik tilladelse fra Freja Data. Disse filer kræver et password, som udleveres samtidig med at tilladelsen gives. Klik på nøglen for at komme til siden med disse filer. Kundedownloads

Data corruption på Win32 netværk

Når man kører Borland Database Engine under Windows 95 op imod en Windows NT 4 server ser man ofte problemer med korrupte database filer. I Freja Data har vi oftest set problemet med korrupte indeks-filer som symptom.

Dette problem skyldes en fejl i Windows, og kan afhjælpes ved at opdatere disse filer, samt indsætte én værdi i registreringsdatabasen på NT serveren, og en anden i registreringsdatabasen på alle Windows 95 klienterne.

Da det ikke er alle der har det godt med at rette i registreringsdatabasen har vi her i Freja Data udviklet et lille program der kan foretage disse rettelser ved et klik på en knap. Dette program har vi pakket sammen med den opdatering der skal køres for at rette fejlen i Windows, samt en beskrivelse af fremgangsmåden.

Win95NT4.exe

CleanUp v. 1.0 BETA

CleanUp er et program der er skræddersyet til at rydde op på en harddisk. Programmet kan scanne en harddisk, og vise et directory-træ, med oplysninger om hvor mange bytes de enkelte mapper fylder (inkl. undermapper).

Man kan så inde fra programmet enten slette filer og/eller mapper, eller pakke dem ned i en eller flere zip-filer.

Vigtigt: CleanUp v. 1.0 er for øjeblikket i beta-test. Enhver brug af programmet er på eget ansvar!

CleanUp10beta.exe

Delphi komponenter

Dette er en lille samling af Delphi komponenter, som vi her hos Freja Data har brugt i tidens løb. Det er hverken en komplet samling af Delphi komponenter, eller en samling af de bedste komponenter indenfor hver deres felt. Det er simpelt hen en samling af komponenter, som vi har brugt, og som vi kan lide at bruge.

Vi kan ikke tilbyde support til disse komponenter, det må du hente hos den enkelte komponents forfatter. Komponenter findes udelukkende på denne side, som en service for dig. Ligeledes er der ingen garanti for at komponenterne er de nyeste versioner, det er den version vi selv har brugt.

DelZip 1.52 f

En simpel komponent der gør brug af 2 små DLL'er, til at pakke og udpakke til og fra ZIP-filer. DLL'erne er simplificerede udgaver af InfoZip gruppens zip-DLL'er. Da der er tale om simplificerede udgaver er der også visse begrænsninger i hvilke muligheder der er. Men den er nem at bruge. :-) Og ting som selvudpakkende filer og kryptering er implementeret.

dzdel15f.zip

[Forsiden] [Programmering] [Undervisning] [Konsulentbistand] [Download] [Kontakt info]
Send e-mail til webmaster@frejadata.dk